пелаті, часник, зелений базилік, оливкова олія, орегано
пелаті, моцарелла, зелений базилік, оливкова олія, орегано
пелаті, моцарелла ді буфала, зелений базилік, пармезан, орегано, трюфельна олія моцарелла ді буфала виготовляється з молока буйволів, що вирізняє її характерним насиченим молочним смаком
пелаті, моцарелла ді буфала, гостра салямі, чілі, розмарин, орегано, трюфельна олія моцарелла ді буфала виготовляється з молока буйволів, що вирізняє її характерним насиченим молочним смаком
пелаті, моцарелла, гостра салямі, зелений базилік, орегано
моцарелла, груша, горгондзола, пармезан, трюфельна олія, зелений базилік
моцарелла, горгондзола, пармезан, зелений базилік, орегано
пелаті, моцарелла, гостра салямі, гриби, зелений базилік, орегано
пелаті, моцарелла, прошутто крудо, зелений базилік, трюфельна олія, орегано
пелаті, моцарелла, пармезан, прошутто крудо, чері, рукола, трюфельна олія, орегано
пелаті, моцарелла, грудинка, чері, марс цибуля, зелений базилік, чорний перець, орегано
пелаті, моцарелла, балик, курка, ананас, зелений базилік, орегано
пелаті, моцарелла, прошутто котто, артишок, оливки, гриби, зелений базилік, орегано
соус песто, моцарелла, горгондзола, курка, гриби, зелений базилік, орегано
пелаті, моцарелла, артишок, прошутто крудо, гриби, зелений базилік, трюфельна олія, орегано
пелаті, сир буррата, чері, часник, соус песто, зелений базилік, орегано
пелаті, сир страчателла, рукола, чері, часник, трюфельна олія, орегано Звертаємо Вашу увагу, що дана піца подається холодною, через додавання холодної страчателли вже після випікання у печі, це значно знижує температуру, але від того вона не перестає бути смачною
пелаті, сир страчателла, прошутто крудо, рукола, часник, трюфельна олія, орегано Звертаємо Вашу увагу, що дана піца подається холодною, через додавання холодної страчателли вже після випікання у печі, це значно знижує температуру, але від того вона не перестає бути смачною
моцарелла, тигрові креветки, каперси, пермезан, чері, часник, чілі, люцерна, орегано
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
моцарелла, пармезан, часник, базилік, розмарин, оливкова олія, орегано
пелаті, часник, зелений базилік, оливкова олія, орегано
пелаті, моцарелла, зелений базилік, орегано, оливкова олія
моцарелла, груша, горгондзола, пармезан, зелений базилік, трюфельна олія
моцарелла, горгондзола, пармезан, зелений базилік, орегано
пелаті, моцарелла, гостра салямі, зелений базилік, орегано
пелаті, моцарелла, прошутто крудо, зелений базилік, орегано, трюфельна олія
пелаті, моцарелла, балик, курка, ананас, зелений базилік, орегано
пелаті, моцарелла, грудинка, марс цибуля, чері, зелений базилік, чорний перець, орегано
сметана, часник, кріп, сіль, оливкова олія
зелений базилік, кедровий горіх, оливкова олія, пармезан
Вершковий молодий сир
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
Класичні спагетті з твердих сортів пшениці Рекомендований час приготування: 11 хв
Чорні спагетті з твердих сортів пшениці Чорний колір цим спагетті надають чорнила каракатиць, додані в тісто при їх виготовленні. Ці спагетті відмінно поєднуються з морепродуктами, їх часто подають як гарнір до рибних страв Склад: Борошно твердих сортів, чорнила чорної каракатиці 1%, сіль Рекомендований час приготування: 9 хв
Рекомендований час приготування: 8 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 8 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 8 хв
Рекомендований час приготування: 15 хв
Філіні або соломка, вперше з'явилися в Апулії в Італії і зазвичай додаються до супів в якості згущувача. Дуже дрібна і тоненька паста Рекомендований час приготування: 2 хв
Головним інгредієнтом соусу песто є зелений базилік, який доповнює суміш твердих сирів, оливкова олія, часник та кедровий горіх Досить додати пару ложок готового соусу у Вашу улюблену пасту і страва готова
Італійський томатний соус з білим грибом Чудово підходить для приготування пасти та будь яких інших закусок
Італійська морська сіль "Sale Marino Fino" Ця сіль багата на мінерали: калій, натрій, кальцій, магній, бром та йод. Ці речовини допомагають крові згортатися, м'язам розслаблятися та заспокоювати нервову систему
Італійська морська сіль крупного помелу Відмінно поєднується практично з будь-якими продуктами та наповнює страви повноцінним смаком Солити страви можна на будь-якому етапі приготування, а також використовувати при консервації продуктів
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Фільтрована оливкова олія холодного віджиму Відрізняється легким свіжим смаком, який ми і очікуємо від цієї класичної олії. Ідеально підходить для задоволення найрізноманітніших кулінарних потреб Виготовлена у Тоскані (Італія)
Olio Extra Vergine di Oliva "Toscano IGP" IGP TOSCANO від Olearia del Chianti - оливкова олія преміум класу. Першого холодного віджиму. IGP також означає приналежність масла до конкретного регіону, що входить до європейського реєстру сільськогосподарської продукції та харчових продуктів. При цьому в зазначеному районі може бути захищена одна або кілька фаз виробничого процесу (збір сировини, переробка та класифікація олив, виробництво масла за особливою технологією, властивих тільки цьому регіону історично). Це строге зведення правил, дотримання якого строго контролюється спеціальною незалежною комісією Євросоюзу. Ця оливкова олія має свіжий смак з легкою гостринкою і м'яким присмаком артишоку. Рекомендується як заправка для салатів і закусок, свіжих або грильованих овочів, крудо або брускеттів. Кожна пляшка цієї олії має свій унікальний код.
Оливкова олія першого холодного віджиму, натурально ароматизована, з шматочками трюфеля Аромат трюфельного гриба є вишуканим доповненням до різноманітних страв на Вашому столі
Італійські в'ялені томати в олії Готові до вживання у якості закуски, а додавши їх до будь якої страви, Ви підкреслите пікантні нотки її смаку
Мають м'ясисту м'якоть і насичений смак Історично цей сорт є флагманом колекції оливок представлених на італійських столах
Каперси Лакрімелла у винному оцті Маринад містить тільки натуральні інтредієнти, зберігає смакові якості і свіжість нерозпущених бутонів Смак пікантний і одночасно солоний Гармонічно поєднується з морепродуктами та м'ясом. Їх також використовують у приготуванні салатів, овочевих страв та соусів
Каперси Лакрімелла у винному оцті Маринад містить тільки натуральні інтредієнти, зберігає смакові якості і свіжість нерозпущених бутонів Смак пікантний і одночасно солоний Гармонічно поєднується з морепродуктами та м'ясом. Їх також використовують у приготуванні салатів, овочевих страв та соусів
Перчики які додадуть гостроти до будь-яких страв
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
Орегано фірми Kamis має дуже насичений аромат. Саме ним, після приготування, ми посипаємо наші піци. А ще ми вважаємо цей орегано найкращим, серед тих що представлені на ринку Європи і це наша щира рекомендація.
Арабіка 80% Сирі зерна кави, заводу "Torrefazione Tafuri", перед обробкою піддаються ретельному лабораторному аналізу і процедурам очищення Саме тому у кожній пачці Saka Caffe - справжній Espresso Napoletano
У приготуванні задіяні тільки натуральні інгредієнти: какао, шоколад 82%, масло, яйця та борошно