томати пелаті, часник, зелений базилік, оливкова олія, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, зелений базилік, оливкова олія, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, гостра салямі, зелений базилік, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
крафтова моцарелла, груша, горгондзола, пармезан, трюфельна олія, зелений базилік До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
вершки, крафтова моцарелла, горгондзола, пармезан, зелений базилік, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, гостра салямі, зелені оливки, гриби, зелений базилік, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, прошутто крудо, зелений базилік, трюфельна олія, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, пармезан, прошутто крудо, чері, рукола, трюфельна олія, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, грудинка, чері, марс цибуля, зелений базилік, чорний перець, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, балик, курка, ананас, зелений базилік, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, баварські ковбаски, солокий огірок, гриби, марс цибуля, зелений базилік, чорний перець, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, прошутто котто, артишок, темні оливки, гриби, зелений базилік, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
соус песто, крафтова моцарелла, горгондзола, курка, гриби, зелений базилік, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
томати пелаті, крафтова моцарелла, тигрові креветки, пермезан, зелені оливки, часник, зелений базилік, трюфельна олія, чорний перець, орегано До кожної піци ми кладемо серветки, і за потреби Ви можете взяти їх під пергаментом
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
томати пелаті, крафтова моцарелла, зелений базилік, орегано, оливкова олія
крафтова моцарелла, груша, горгондзола, пармезан, зелений базилік, трюфельна олія
крафтова моцарелла, горгондзола, пармезан, зелений базилік, орегано
томати пелаті, крафтова моцарелла, гостра салямі, зелений базилік, орегано
томати пелаті, крафтова моцарелла, прошутто крудо, зелений базилік, орегано, трюфельна олія
томати пелаті, крафтова моцарелла, балик, курка, ананас, зелений базилік, орегано
томати пелаті, крафтова моцарелла, грудинка, марс цибуля, чері, зелений базилік, чорний перець, орегано
сметана, часник, кріп, сіль, оливкова олія
Додаємо кульку моцарелли до піци у кінці приготування. Це не тільки гарно, але і дає можливість відчути крафтовий смак моцарелли у нерозплавленому варіанті! При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт
Молодий вершко-молочний сир з ніжним смаком Горно поєднується з піцою Марінара! Додамо у будь яку піцу на Ваш вибір, або окремо. Побажання уточніть в коментарі до замовлення
Крафтовий молодий сир в основі піци При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт
Пармезан 24-місячної витримки При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
Класичні тонкі спагетті з твердих сортів пшениці Рекомендований час приготування: 6 хв
Чорні спагетті з твердих сортів пшениці Чорний колір цим спагетті надають чорнила каракатиць, додані в тісто при їх виготовленні. Ці спагетті відмінно поєднуються з морепродуктами, їх часто подають як гарнір до рибних страв Склад: Борошно твердих сортів, чорнила чорної каракатиці 1%, сіль Рекомендований час приготування: 9 хв
Італійські макарони твердих сортів пшениці в формі квітки лілеї Рекомендований час приготування: 8 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 8 хв
Рекомендований час приготування: 12 хв
Філіні або соломка, вперше з'явилися в Апулії в Італії і зазвичай додаються до супів в якості згущувача. Дуже дрібна і тоненька паста Рекомендований час приготування: 2 хв
Головним інгредієнтом соусу песто є зелений базилік, який доповнює суміш твердих сирів, оливкова олія, часник та кедровий горіх Досить додати пару ложок готового соусу у Вашу улюблену пасту і страва готова
Італійський томатний соус з білим грибом Чудово підходить для приготування пасти та будь яких інших закусок
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Італійські в'ялені томати в олії Готові до вживання у якості закуски, а додавши їх до будь якої страви, Ви підкреслите пікантні нотки її смаку
Мають м'ясисту м'якоть і насичений смак Історично цей сорт є флагманом колекції оливок представлених на італійських столах
Солодкі сицилійські оливки круглої форми, середнього розміру, насиченого зеленого кольору
Каперси Лакрімелла у винному оцті Маринад містить тільки натуральні інтредієнти, зберігає смакові якості і свіжість нерозпущених бутонів Смак пікантний і одночасно солоний Гармонійно поєднується з морепродуктами та м'ясом. Їх також використовують у приготуванні салатів, овочевих страв та соусів
Перчики які додадуть гостроти до будь-яких страв
Відрізняється легким свіжим ароматом, який ми і очікуємо від цієї класичної олії. Ідеально підходить для задоволення найрізноманітніших кулінарних потреб Виготовлена у Тоскані (Італія)
Італійська морська сіль "Sale Marino Fino" Ця сіль багата на мінерали: калій, натрій, кальцій, магній, бром та йод. Саме цю сіль ми використовуємо при замішуванні тіста, додаємо у соус, посипаємо фокачу та грісіні
Орегано фірми Kamis має дуже насичений аромат. Саме ним, після приготування, ми посипаємо піци А ще ми вважаємо цей орегано найкращим, серед тих що представлені на ринку Європи і це наша щира рекомендація!
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
У приготуванні задіяні тільки натуральні інгредієнти: какао, шоколад 82%, масло, яйця та борошно
З перших днів повномасштабної війни, наш заклад на постійній основі передає піци для поранених військових Ви також можете долучитись до цієї ініціативи, оплативши частину вартості. Ми в свою чергу готуємо і передаємо все за призначенням через волонтерів Після кожної Вашої оплати в сто п'ятдесят гривень, ми вішаємо один магнітик з піцою в нашому закладі, що символізує одну підвішену піцу Мета акції - смачно радувати наших військових!