томати пелаті, часник, зелений базилік, оливкова олія, орегано
томати пелаті, моцарелла, зелений базилік, оливкова олія, орегано
томати пелаті, моцарелла, гостра салямі, зелений базилік, орегано
моцарелла, сир таледжіо, сир горгондзола, пармезан, зелений базилік, орегано
моцарелла, груша, сир горгондзола, пармезан, трюфельна олія, зелений базилік
томати пелаті, моцарелла, гостра салямі, зелені оливки, гриби, зелений базилік, орегано
томати пелаті, моцарелла, прошутто крудо, зелений базилік, трюфельна олія, орегано
томати пелаті, моцарелла, пармезан, прошутто крудо, чері, рукола, трюфельна олія, орегано
томати пелаті, моцарелла, грудинка, чері, марс цибуля, зелений базилік, чорний перець, орегано
томати пелаті, моцарелла, балик, курка, ананас, зелений базилік, орегано
томати пелаті, моцарелла, баварські ковбаски, солоний огірок, гриби, марс цибуля, зелений базилік, чорний перець, орегано
томати пелаті, моцарелла, прошутто котто, артишок, темні оливки, гриби, зелений базилік, орегано
соус песто, моцарелла, горгондзола, курка, гриби, зелений базилік, орегано
томати пелаті, моцарелла, тигрові креветки, пермезан, зелені оливки, часник, зелений базилік, трюфельна олія, чорний перець, орегано
соус песто, моцарелла, щупальця восьминога, темні оливки, чері, пармезан, зелений базилік, орегано, трюфельна олія
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
томати пелаті, моцарелла, зелений базилік, орегано, оливкова олія
моцарелла, груша, горгондзола, пармезан, зелений базилік, трюфельна олія
моцарелла, сир таледжіо, сир горгондзола, пармезан, зелений базилік, орегано
томати пелаті, моцарелла, гостра салямі, зелений базилік, орегано
томати пелаті, моцарелла, прошутто крудо, зелений базилік, орегано, трюфельна олія
томати пелаті, моцарелла, балик, курка, ананас, зелений базилік, орегано
томати пелаті, моцарелла, грудинка, марс цибуля, чері, зелений базилік, чорний перець, орегано
сметана, часник, кріп, сіль, оливкова олія
Молодий вершко-молочний сир з ніжним смаком Гарно поєднується з піцою Марінара! Додамо у будь яку піцу на Ваш вибір, або окремо. Побажання уточніть в коментарі до замовлення
Додаємо на піцу після приготування. Радимо поєднувати з піцами Пера та Кватро Формаджі
Крафтовий молодий сир в основі піци При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт
Пармезан 24-місячної витримки При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
Вінтажна скляна пляшка додає насиченості смаку Рекомендуємо до замовлення!
Класичні тонкі спагетті з твердих сортів пшениці Рекомендований час приготування: 6 хв
Чорні спагетті з твердих сортів пшениці Чорний колір цим спагетті надають чорнила каракатиць, додані в тісто при їх виготовленні. Ці спагетті відмінно поєднуються з морепродуктами, їх часто подають як гарнір до рибних страв Склад: Борошно твердих сортів, чорнила чорної каракатиці 1%, сіль Рекомендований час приготування: 9 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 8 хв
Італійські макарони твердих сортів пшениці в формі квітки лілеї Рекомендований час приготування: 8 хв
Рекомендований час приготування: 12 хв
Філіні або соломка, вперше з'явилися в Апулії в Італії і зазвичай додаються до супів в якості згущувача. Дуже дрібна і тоненька паста Рекомендований час приготування: 2 хв
Головним інгредієнтом соусу песто є зелений базилік, який доповнює суміш твердих сирів, оливкова олія, часник та кедровий горіх Досить додати пару ложок готового соусу у Вашу улюблену пасту і страва готова
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Італійські в'ялені томати в олії Готові до вживання у якості закуски, а додавши їх до будь якої страви, Ви підкреслите пікантні нотки її смаку
Мають м'ясисту м'якоть і насичений смак Історично цей сорт є флагманом колекції оливок представлених на італійських столах
Солодкі сицилійські оливки круглої форми, середнього розміру, насиченого зеленого кольору
Каперси Лакрімелла у винному оцті Маринад містить тільки натуральні інтредієнти, зберігає смакові якості і свіжість нерозпущених бутонів Смак пікантний і одночасно солоний Гармонійно поєднується з морепродуктами та м'ясом. Їх також використовують у приготуванні салатів, овочевих страв та соусів
Перчики які додадуть гостроти до будь-яких страв
Відрізняється легким свіжим ароматом, який ми і очікуємо від цієї класичної олії. Ідеально підходить для задоволення найрізноманітніших кулінарних потреб Виготовлена у Тоскані (Італія)
Італійська морська сіль "Sale Marino Fino" Ця сіль багата на мінерали: калій, натрій, кальцій, магній, бром та йод. Саме цю сіль ми використовуємо при замішуванні тіста, додаємо у соус, посипаємо фокачу та грісіні
Орегано фірми Kamis має дуже насичений аромат. Саме ним, після приготування, ми посипаємо піци А ще ми вважаємо цей орегано найкращим, серед тих що представлені на ринку Європи і це наша щира рекомендація!
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
У приготуванні задіяні тільки натуральні інгредієнти: какао, шоколад 82%, масло, яйця та борошно
З перших днів повномасштабної війни, наш заклад на постійній основі передає піци для поранених військових Ви також можете долучитись до цієї ініціативи, оплативши частину вартості. Ми в свою чергу готуємо і передаємо все за призначенням через волонтерів Після кожної Вашої оплати в сто п'ятдесят гривень, ми вішаємо один магнітик з піцою в нашому закладі, що символізує одну підвішену піцу Мета акції - смачно радувати наших військових!