пелаті, часник, базилік, оливкова олія, орегано
пелаті, моцарела, базилік, орегано, оливкова олія
моцарела, груша, горгондзола, пармезан, базилік, трюфельна олія
моцарела, горгондзола, пармезан, базилік, орегано
пелаті, моцарела, гостра салямі, базилік, орегано
пелаті, моцарела, прошутто крудо, базилік, орегано, трюфельна олія
пелаті, моцарела, балик, курка, ананас, базилік, орегано
пелаті, моцарела, грудинка, марс цибуля, чері, базилік, чорний перець, орегано
пелаті, часник, базилік, оливкова олія, орегано
пелаті, моцарела, базилік, оливкова олія, орегано
моцарела, горгондзола, пармезан, базилік, орегано
моцарела, груша, горгондзола, пармезан, трюфельна олія, базилік
пелаті, моцарела, гостра салямі, гриби, базилік, орегано
пелаті, моцарела, гостра салямі, базилік, орегано
пелаті, моцарела, прошутто крудо, базилік, трюфельна олія, орегано
пелаті, моцарела, пармезан, прошутто крудо, чері, рукола, трюфельна олія, орегано
пелаті, моцарела, грудинка, чері, марс цибуля, базилік, чорний перець, орегано
пелаті, моцарела, балик, курка, ананас, базилік, орегано
соус песто, моцарела, горгондзола, курка, гриби, базилік, орегано
пелаті, моцарела, артишок гриль, прошутто крудо, гриби, базилік, трюфельна олія, орегано
пелаті, сир буррата, чері, часник, соус песто, базилік, орегано
пелаті, сир страчателла, рукола, чері, часник, трюфельна олія, орегано
пелаті, сир страчателла, прошутто крудо, рукола, часник, трюфельна олія, орегано
моцарела, тигрові креветки, каперси, пермезан, чері, часник, гострі перчики пірі, люцерна, орегано
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
морська сіль, оливкова олія, розмарин, орегано
моцарела, пармезан, часник, базилік, розмарин, оливкова олія, орегано
сметана, часник, кріп, сіль, оливкова олія
зелений базилік, кедровий горіх, оливкова олія, пармезан
Вершковий молодий сир
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
При виборі, будь ласка, вкажіть у коментарях до якої піци бажаєте додати інгредієнт Рекомендуємо не додавати у піцу більше 1-2 додаткових інгредієнтів, щоб не перебити основний смак страви
Класичні спагетті з твердих сортів пшениці Рекомендований час приготування: 11 хв
Чорні спагетті з твердих сортів пшениці Чорний колір цим спагетті надають чорнила каракатиць, додані в тісто при їх виготовленні. Ці спагетті відмінно поєднуються з морепродуктами, їх часто подають як гарнір до рибних страв Склад: Борошно твердих сортів, чорнила чорної каракатиці 1%, сіль Рекомендований час приготування: 9 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 8 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 8 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 10 хв
Рекомендований час приготування: 8 хв
При виготовленні цієї пасти були використані тільки натуральні барвники: томати 3%, шпинат 2% Рекомендований час приготування: 8 хв
Рекомендований час приготування: 15 хв
Філіні або соломка, вперше з'явилися в Апулії в Італії і зазвичай додаються до супів в якості згущувача. Дуже дрібна і тоненька паста Рекомендований час приготування: 2 хв
Італійська морська сіль "Sale Marino Fino" Ця сіль багата на мінерали: калій, натрій, кальцій, магній, бром та йод. Ці речовини допомагають крові згортатися, м'язам розслаблятися та заспокоювати нервову систему
Італійська морська сіль крупного помелу Відмінно поєднується практично з будь-якими продуктами та наповнює страви повноцінним смаком Солити страви можна на будь-якому етапі приготування, а також використовувати при консервації продуктів
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Італійські томати пелаті у власному соку На основі цих томатів готують класичні соуси для пасти та піци Смак цих томатів ви можете відчути і у наших піцах
Головним інгредієнтом соусу песто є зелений базилік, який доповнює суміш твердих сирів, оливкова олія, часник та кедровий горіх Досить додати пару ложок готового соусу у Вашу улюблену пасту і страва готова
Італійський томатний соус з білим грибом Чудово підходить для приготування пасти та будь яких інших закусок
Оливкова олія першого холодного віджиму, натурально ароматизована, з шматочками трюфеля Аромат трюфельного гриба є вишуканим доповненням до різноманітних страв на Вашому столі
Фільтрована оливкова олія холодного віджиму Відрізняється легким свіжим смаком, який ми і очікуємо від цієї класичної олії. Ідеально підходить для задоволення найрізноманітніших кулінарних потреб Виготовлена у Тоскані (Італія)
Італійські в'ялені томати в олії Готові до вживання у якості закуски, а додавши їх до будь якої страви, Ви підкреслите пікантні нотки її смаку
Мають м'ясисту м'якоть і насичений смак Історично цей сорт є флагманом колекції оливок представлених на італійських столах
Каперси Лакрімелла у винному оцті Маринад містить тільки натуральні інтредієнти, зберігає смакові якості і свіжість нерозпущених бутонів Смак пікантний і одночасно солоний Гармонічно поєднується з морепродуктами та м'ясом. Їх також використовують у приготуванні салатів, овочевих страв та соусів
Каперси Лакрімелла у винному оцті Маринад містить тільки натуральні інтредієнти, зберігає смакові якості і свіжість нерозпущених бутонів Смак пікантний і одночасно солоний Гармонічно поєднується з морепродуктами та м'ясом. Їх також використовують у приготуванні салатів, овочевих страв та соусів
Перчики які додадуть гостроти до будь-яких страв
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
Добірні фісташки фірми Alesto Вирізняються великим розміром горіха, а при їх приготуванні використовується тільки сухе обсмаження
Орегано фірми Kamis має дуже насичений аромат. Саме ним, після приготування, ми посипаємо наші піци. А ще ми вважаємо цей орегано найкращим, серед тих що представлені на ринку Європи і це наша щира рекомендація.
Арабіка 80% Сирі зерна кави, заводу "Torrefazione Tafuri", перед обробкою піддаються ретельному лабораторному аналізу і процедурам очищення Саме тому у кожній пачці Saka Caffe - справжній Espresso Napoletano
Легка грильятура надає апетитний домашній аромат сердцевинкам артишоку Саме ці артишоки ми додаємо у піцу Капрічоза
У приготуванні задіяні тільки натуральні інгредієнти: какао, шоколад 82%, масло, яйця та борошно